MARKIEZEN

markiezen

TIP:
Bij uw aankoop bemiddelen wij bij uw bouwvergunning en bouwaanvraag in uw gemeente!

Markiezen zijn de klassiekers onder de buitenzonweringen. Een markies geeft uw huis een vrolijke en vriendelijke uitstraling en is daarbij een uitstekende zonwering. De markies is aan de zijkanten gesloten, waardoor de zon niet vanaf de zijkanten uw raam kan binnenschijnen. Voor winkels en restaurants is een markies een geweldige blikvanger. Door op het markies de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo te schilderen, ziet men al vanaf grote afstand wie u bent en wat u doet. Een betere en goedkopere reclame bestaat niet.

Bij All Protect Sun vindt u markiezen van 3 materiaalsoorten: grenen hout, zonder knoesten en dus extra sterk hardhout aluminum Het frame en de overkapping zijn in wit of creme gespoten, maar elke andere door u uitgekozen verfkleur is mogelijk. Er zijn vele modellen van een markies mogelijk. Bij All Protect Sun vindt u deze precies voor uw situatie op maat gemaakt. De bediening van een markies is handmatig d.m.v. een trekkoord. Maar ook electrisch of met een slingerstang is mogelijk. Omdat markiezen bij het omhoog halen worden ingevouwen, worden er aan de doeken hoge eisen gesteld. U vindt bij All Protect Sun dan ook alleen de kwaliteitsdoeken die daarvoor geschikt zijn. Deze collectie is echt groot te noemen: uni's, blokstrepen, fantasiestrepen, bloemen, dessin's en jaquard geweven stoffen. Het zal u moeilijk vallen een keuze te maken. Ook voor het afwerken van de markies heeft u een grote keuze uit afwerkbanden en nagels. Zowel aan onze gevel als in de showroom kunt U onze markiezen levensecht bewonderen.

Protect Sun zonwering Amsterdam alle merken; Staat uw merk er niet bij? Vraagt u ernaar a.u.b.!

Protect Sun zonwering levert in amsterdam ,maar ook in amstelveen haarlem aalsmeer schiphol badhoevedorp diemen duivendrecht almere muiden muiderberg loosdrecht vinkeveen mijdrecht ouderkerk aan de amstel nigtevecht hilversum naarden laren blaricum wassenaar ijburg beverwijk weesp zaandam purmerend hoorn castricum alkmaar zandvoort uggelen almere lelystad volendam durgerdam ijmuiden heemskerk heemstede bennebroek den haag utrecht scheveningen soestdijk soest soesterberg den bilt uchelen bosch en duin amersfoort apeldoorn arnhem enschede eindhoven zaanstad enkhuizen bussum middelburg den helder ameland texel terschelling schiermonnikoog vlieland. Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

Op deze website rusten auteursrechten. Deze website is intellectueel eigendom van All Protect Sun. Het is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Protect Sun enig onderdeel uit deze website te doen kopiëren,vermenigvuldigen of op ander wijze te vermenigvuldigen of te doen verspreiden.

Deze informatie bieden wij u als bezoeker geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting aan. Deze kennis neemt u geheel op eigen verantwoordelijkheid tot u en kunnen geen rechten aan worden ontleent. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in dit artikel.